De Makers

 

Boerderijwinkel Verdaasdonk

Locaties:
Stevensbeekseweg 3a / Sint Anthonis
Steenstraat 106r / Boxmeer
Sint Agathaplein 4a/ Boekel
Grotestraat 44 / Cuijk
Markt 24 / Mill

E. info@ikgavoorvers.nl
W. www.ikgavoorvers.nl
T. 0485 38 47 19

RECEPT: Pindasoep

BACK TO BASIC, MAAR TOCH OOK WEER NET EVEN ANDERS

Boerderijwinkel Verdaasdonk is uitgegroeid tot een begrip in de regio op het gebied van verse producten. Verdaasdonk heeft vijf winkels in het Land van Cuijk en Boekel, neemt deel aan twee weekmarkten en ook via de webwinkel wordt de consument voorzien in verse producten en maaltijden. “Wij staan met veel passie voor ons vak samen met onze medewerkers graag voor u klaar in onze boerderijwinkels en marktkramen”, aldus Peter en Marie-Claire Verdaasdonk.

“We bieden een veelzijdig assortiment aan groenten en fruit en vele andere producten, zoveel mogelijk uit eigen streek. Vele van deze producten worden op ambachtelijke wijze verwerkt in onder meer soepen, sauzen, stamppotten, salades en jam”, vervolgen de twee. “Bent u op zoek naar originele, lekkere en gezonde catering? Wij bieden vele mogelijkheden: lunch, barbecue, de Verdaasdonkbakplaat, tafelschalen, opgemaakte schalen en stamppotbuffetten. De uitgebreide mogelijkheden hebben wij ook overzichtelijk samengebracht op onze website.”

Visie
De vier boerderijwinkels van Verdaasdonk zijn gevestigd in Sint Anthonis, Cuijk, Mill, Boxmeer en Boekel. Ook is Verdaasdonk elke week met een eigen kraam aanwezig op de weekmarkten van Overloon (vrijdag) en Wanroij (zaterdag). Peter en Marie-Claire geven tot slot aan: “Onze visie is simpel: 'Niet te gek, back to basic, maar toch ook weer nét even anders.’ Gewoon samen lekker en gezond eten. Kortom, heerlijk genieten van verse producten.”

Inloggen

Wachtwoord vergeten?