Zakelijk goei gerei boxen bestellen

Goei Gerei is een uitstekende manier om uw personeel of relaties te verrassen met een (H)eerlijk pakket uit de streek. Naast dat uw organisatie bijdraagt aan de bekendheid van deze streekproducten geeft u uw relaties of personeel een unieke smaakbeleving uit het Land van Cuijk.

Goei Gerei heeft ruime ervaring in het samenstellen van maatwerk pakketten en kan ook voorzien in grote aantallen. Gemeenten, zorginstellingen maar ook de grotere industriële organisaties uit onze regio maakten eerder al gebruik van deze mogelijkheid.

Goei gerei werkt altijd met passende producten volgens de normen binnen de voedsel en waren autoriteit. Het lukt vrijwel altijd om tot een passende invulling te komen waarbij we rekening houden met budget, dieetwensen of andere voorkeuren. Tevens denken we ook mee in passende verpakkingen of presentjes die aansluiten bij de wensen.

Na het invullen en verzenden van het formulier zullen wij contact met u opnemen. Nu al enthousiast? Bel Robert Hermens (06-55340324) dan gerust even om alvast wat meer te weten te komen.

Naam
Adresgegevens
Geef duidelijk aan hoeveel u wilt bestellen en wanneer deze geleverd dienen te worden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?