Over
Goei Gerei

 

Over Goei Gerei

Goei Gerei komt voort uit succesvolle samenwerkingen vanuit Support Your Locals en eerder het kookboek Goei Gerei. Beide initiatieven maakten een verbinding tussen (H)eerlijke streekproducten uit de regio Land van Cuijk. De naam staat garant voor eerlijke en heerlijke streekproducten waarvan je zeker weet dat ze met liefde zijn gemaakt in het Land van Cuijk. De verkoop van de Goei Gerei-boxen, en later de Goei Gerei-relatiepakketten (zoals speciaalbier of een luxe borrelplank), vanuit Support Your Locals was het afgelopen jaar een groot succes. Naast particulieren was de vraag ook groot bij bedrijven voor relatiegeschenken en kerstpakketten. De invulling met enkel streekproducten vraagt aandacht voor lokale voedselproducenten en geeft een eerlijk beeld van de agrarische sector van de regio.

In het voorjaar van 2020 maakte het Land van Cuijk kennis met Support Your Locals. Het initiatief stimuleert iedereen om op een directe manier de lokale voedselondernemers te steunen. De coronacrisis trof onder meer de horeca, maar minder zichtbaar waren de lokale voedselproducenten, die veelal voor een groot deel van hun afzet afhankelijk zijn van diezelfde horeca, zoals restaurants. Initiatieven elders in het land met foodboxen brachten de Beerse onderneemster Tessa Hermanussen en haar Millse collega Robert Hermens op het idee eenzelfde systeem in eigen regio te starten.

Mede op initiatief van AgriFoodTech is er een compleet nieuwe website ontwikkelt waar bestellingen eenvoudig geplaatst kunnen worden. Tevens is het een verzamelplaats geworden met een overzicht van alle streekboeren en streekproducten uit de regio. Een visitekaartje van een van de belangrijkste economische motoren uit ons gebied: De agrarische sector!

Naast dat Goei Gerei streekpakketten aanbod staan we ook voor samenwerkingsverbanden in relatie tot de streekproducten. Denk hierbij aan (H)eerlijke smaakbelevingen tijdens netwerkevents, streekmarkten, maar ook integratie van streekproducten bij horecagelegenheden .

Leuke ideeën? Meer weten? Neem gerust contact met ons op!
Robert Hermens - T. 06 55 34 03 24
Tessa Hermanussen - T. 06 10 30 22 08
E. info@inzaken.nl

Inloggen

Wachtwoord vergeten?