De Makers

 

Hotel Van der Valk Cuijk-Nijmegen

Raamweg 10
5431 NH Cuijk 

E. info@hotelcuijk.nl
W. hotelcuijk.nl
T. 0485 33 51 23

   

RECEPT: Meibloem Geitenkaassalade

‘EEN GOEI LEVEN’ BIJ VAN DER VALK HOTEL CUIJK-NIJMEGEN

Brabantse gezelligheid, Bourgondisch eten en drinken en heerlijk overnachten in een luxe kamer. Bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen in Cuijk komt alles samen wat bijdraagt aan ‘een goei leven’. Voor de één tijdens een (langer) verblijf in het hotel, voor de ander als gast in het restaurant. “Wij geven het begrip ‘levensgenieters’ echt betekenis”, vertelt Fred van der Valk namens het hotel.

“Lekker eten. Dat vinden we belangrijk bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen. Hier laten we onze hotelgasten, maar ook zeker de bewoners van het Land van Cuijk, van genieten. Dit doen we door seizoens- en streekproducten aan te bieden”, vervolgt Van der Valk. “Als je bij onze receptie komt, zie je het al staan, de geitenkaas van De Meibloem in Oploo en wijn van De Daalgaard in Sint Agatha. Ook in onze menukaart zie je streekproducten terug. Iets wat erg gewaardeerd wordt door al onze gasten.”

Eigen wijngaard
“Sinds 2018 bieden we ook onze eigen wijn aan”, vervolgt hij. “Terra Ceuclum, oftewel ‘grond van Cuijk’. Deze wijn komt van onze eigen wijngaard bij het hotel. Deze wijngaard is een kleine hectare groot en telt duizend stokken van de Solarisdruif. We zijn gestart met 460 flessen en dat worden er dankzij de hete zomer van 2018 nog meer. De wijn is een droge, volle wijn met aroma’s van rijp fruit en bloemen en heeft een frisse afdronk. U kunt thuis genieten van deze wijn, maar uiteraard ook in ons hotel. Kom naar een wijnproeverij of bestel de wijn tijdens een gezellig avondje in ons restaurant.”

Van der Valk zegt tot slot: “We willen graag onze gasten het gevoel geven dat ze thuiskomen. Dit bereiken we door de gezellige uitstraling en het heerlijke bourgondische eten. U bent van harte welkom.”

Inloggen

Wachtwoord vergeten?