De Makers

 

Boerderijwinkel Timmermans

Overloonseweg 11
5821 EE Vierlingsbeek

E. info@timmermansvierlingsbeek.com
W. www.timmermansvierlingsbeek.com
T. 0478 63 12 43

RECEPT: Gebakken aardappeltjes

VOOR EEN AARDAPPEL EN EEN EI MOET JE BIJ TIMMERMANS ZIJN

De vele aardappelen, scharreleieren maar ook de vele seizoensproducten die het akkerbouwbedrijf van de familie Timmermans uit Vierlingsbeek voortbrengt, zijn al meer dan tien jaar te koop in de eigen boerderijwinkel. “Wij zijn erg trots op onze lekkere aardappelen en eieren voor de consument”, vertelt Gérard Timmermans.

“We verkopen onze producten in onze eigen boerderijwinkel, maar ook bij diverse groentewinkels in het Land van Cuijk”, vervolgt Gérard. “We zijn vaak de eerste in de regio met nieuwe aardappelen, die erg vol van smaak zijn. Maar behalve aardappelen en scharreleieren, verbouwen we ook nog suikerbieten en graan. In de winkel verkopen we seizoensproducten als verse asperges en aardbeien, diverse soorten groenten en fruit, bolchrysanten, perkplanten en kipproducten.”

Prima aanvulling
Maar ook voor salades, huisgemaakte soepen en jam kunnen belangstellenden in de boerderijwinkel van Mariëlle en Gérard terecht. Deze winkel is in 2004 gebouwd in de voormalige kippenstal die aan het woonhuis vastzit. “Al drie generaties lang worden aardappelen, eieren en uien verkocht”, lacht hij. “Onze boerderijwinkel is doordeweeks en op zaterdag elke dag geopend, maar voor onze boerderij aan de Overloonseweg hebben we ook nog een automaat staan, zodat klanten 24 uur per dag, zeven dagen in de week, bij ons terecht kunnen voor eieren, aardappelen en uien. De automaat is een prima aanvulling op onze winkel”, weet hij.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?