De Makers

 

Nici Koffie en Automaten

Wanroijseweg 34a
5451 HA Mill

E. info@nicikoffie.nl
W. www.nicikoffie.nl
T. 0485 45 38 28

   

RECEPT: Klassieke Tiramisu

GELUKZALIGE MOMENTEN VOOR KOFFIEDRINKEND NEDERLAND

Nici Koffie en Automaten is een familiebedrijf met ruim veertig jaar ervaring op het gebied van warme drankenvoorzieningen. “Goedinspelen op de wensen en behoeften van de klant, in combinatie met onze kennis en service op maat, resulteert in een zorgeloze koffievoorziening”, aldus Randy.

Het in Mill gelegen bedrijf zorgt volgens Randy voor ‘gelukzalige momenten voor koffiedrinkend Nederland’. “En een klein stukje Duitsland en België. Overal waar koffiegedronken wordt, zijn wij klanten van dienst”, vervolgt hij. “Bij Nici realiseren we ons goed dat we binding moeten hebben met onze klanten. Wij bieden onze kennis aan, zodat klanten de economisch gezien beste keuze kunnen maken.”

Nici Koffie en Automaten hanteert een concept dat is gebaseerd op vijf te doorlopen stappen. “Als eerste een adviesgesprek, daarna proefplaatsing, dan de overeenkomst, vervolgens plaatsing en installatie, het leveren van de ingrediënten en uiteraard service en onderhoud”, vertelt Randy. “Daarnaast bieden wij een 24-uurs service, zeven dagen per week. Storingen worden door ons team gemiddeld binnen twee uur verholpen.”

Verbeteren
“Behalve dat we zorgen voor werkgelegenheid en warme dranken, zitten we in meerdere besturen van netwerkverenigingen die bijdragen aan het verbeteren van Land van Cuijk”, benadrukt Randy ook de maatschappelijke rol die het bedrijf oppakt binnen de regio. “Bij ons verhaal hoort een kop koffie; maak een afspraak en proef zelf wat we te vertellen hebben.”

Inloggen

Wachtwoord vergeten?