De Makers

 

Kookstudio Het MoMent
Monique Nelson

Zuid Carolinaweg 1
5453 JG  Langenboom

E. mo@hetmoment.info
W. www.hetmoment.info
T. 06 51 11 00 82

   

RECEPT: Falafel

MIJN KOOKWORKSHOPS ZIJN ALLESBEHALVE STANDAARD

Bij Het Mo’Ment kunnen gasten terecht voor verschillende kookworkshops. Daarbij zorgt gastvrouw Monique Nelson er voor dat geen enkele workshop op elkaar lijkt. Wat wel elke keer hetzelfde is, is de wijze waarop zij in haar kookstudio in Langenboom te werk gaat; ongeacht de grootte en de samenstelling van het gezelschap. “Altijd zijn de ingrediënten passie, plezier en gezelligheid”, benadrukt Mo met een lach. “De kookworkshops bij Het Mo’Ment zijn niet standaard”, verzekert ze. “Denk bijvoorbeeld aan het maken van Griekse Mezze, barbecueën op de Kamado of ‘De Smaak van het Seizoen’. Ik bied een gevarieerd aanbod aan kookworkshops. Die bestaan uit een middag of een avond koken en eten met familie, vrienden of bijvoorbeeld collega’s.”

Gastvrij
De workshops vinden plaats in een ruime kookstudio, gelegen in buitengebied van het dorp Langenboom. Behalve de unieke locatie op het platteland aan de rand van het Land van Cuijk is ook de manier waarop Mo de workshops verzorgt, reden dat jaarlijks vele gasten hun weg vinden naar Het Mo’Ment. “Ik ben gastvrij, laat iedereen in zijn waarde en heet iedereen van harte welkom om te komen genieten van het moment. Koken en eten zijn mijn passie en dat breng ik graag over op mijn gasten.”

Die gaan dan ook bij voorkeur van Mo aan de slag met eerlijke en vaak ook lokale ingrediënten. “Ik kook zelf niets, dat doen mijn gasten, zodat ze zelf kunnen ontdekken hoe je puur en eerlijk kookt. Met mijn recepten en de ingrediënten die voor ze klaar staan, maken ze heerlijke gerechten zonder pakjes en zakjes. Maar ook zonder opsmuk. Ik ben niet zo van de schuimpjes, krokantjes en composities op het bord. Bij mij moet het vooral smakelijk zijn.”

Met Het Mo’Ment draagt Mo ook bij aan het ruime aanbod van recreatieve mogelijkheden binnen het Land van Cuijk. “Dit is ook zo’n bijzonder adres - een verborgen parel, zoals zo velen hier - in deze mooie regio”, besluit ze.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?