De Makers

 

Henk Meulepas keurslager

De Kloostertuin 21
5831 JS Boxmeer

E. info@meulepas.keurslager.nl
W. www.meulepas.keurslager.nl
T. 0485 52 03 94

RECEPT: Boxmeerse Schotel

ELKE DAG VLEES, DAT IS LEKKER GEZOND

Henk Meulepas draait er niet omheen. De eigenaar en uitbater van Keurslagerij Meulepas in Boxmeer is er trots op dat hij ‘de enige ambachtelijke slager in Boxmeer’ is. “Wij hebben een ruime keuze aan vlees, maar ook onze eigengemaakte maaltijden vinden gretig aftrek”, vertelt Meulepas.

“Alle maaltijden, soepen en vleesspecialiteiten maken wij zelf. Dat doen we allemaal in eigen beheer, altijd dagvers en we gebruiken daarvoor natuurlijk de meest mooie ingrediënten”, verduidelijkt hij. De consument kan hiervoor terecht in de slagerswinkel die is gevestigd aan De Kloostertuin in het winkelhart van Boxmeer. “Al het vlees wordt dagvers verkocht en bevat geen houdbaarheidsmiddelen. Want elke dag vlees, dat is lekker gezond. Bovendien kunnen we voor iedereen in zijn of haar voorkeur voorzien.”

Meulepas maakt deel uit van de Keurslagers-winkelformule. “De consument weet zodoende dat alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Maar ook smaak vinden we erg belangrijk. Zodoende voorzien we klanten ook graag van bereidingsadvies, want kwaliteit moet natuurlijk wel lekker smaken”, vult hij aan.

Uitvinder partypan
Wat maar weinig mensen weten, is dat Keurslagerij Meulepas uitvinder van de partypan is. “Dit geeft mensen de mogelijkheid om zonder vet of olie superveilig en vrijwel geurloos te koken. Het verwarmen gaat in een grote elektrische Meulepas-Partypan, die zowel binnen als buiten is te gebruiken. Gemakkelijk, gezellig en gezond”, besluit hij. Meulepas biedt voor de partypan ook verschillende pakketten.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?