Recepten

 

Puntzakpannenkoek met aardbeien
Nagerecht
Globe Milk / www.melky.nl

Ingrediënten voor 4 personen
500 gr bloem
4 grote eieren
1 liter Melky Aardbei
500 gr aardbeien
Poedersuiker

Bereidingswijze

  1. Klop de eieren tot een luchtig papje en giet daarna de Melky erbij en mix alles goed door elkaar. Voeg daarna beetje bij beetje de bloem erbij tot je een glad beslag hebt.
  2. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer de aardbeien.
  3. Verhit wat boter in de koekenpan, schep een soeplepel beslag in de pan en zorg dat het beslag de bodem geheel bedekt. Keer de pannenkoek om al de onderkant droog is en de bovenkant nog iets vochtig. Bak hem nog eventjes en leg de pannenkoek op een bord.
  4. Beleg de helft van de pannenkoek met aardbeien en strooi er nog wat poedersuiker over. Vouw de pannenkoek dicht en serveer.

TIP: varieer ook eens met Melky Banaan, heerlijk met een paar schijfjes verse banaan. Doe daar eventueel nog wat chocopasta bij en smullen maar!