De Makers

 

IJs en Spijs

Burg. v. Hultenstraat 1
5443 AP Haps

E. info@ijsenspijs.nl
W. www.ijsenspijs.nl
T. 0485 32 19 13

 

RECEPT: Orange is the new Black

FANTASTISCH DATMENSEN RONDJE OM FIETSEN OM BIJ ONS EEN IJSJE TE KOMEN ETEN

De goede reputatie van IJs & Spijs heeft de ijssalon en chocolaterie in Haps inmiddels ingehaald. Van heinde en verre fietsen en rijden ijsliefhebbers om voor een ijsje. Logisch, want het ijs is van een bijzonder hoge kwaliteit, getuige de erkenning in de vorm van de prijs ‘Beste ijssalon van Nederland 2017’. “Met passie, kennis en de beste grondstoffen bereiden en verkopen we de hoogst haalbare kwaliteit ijs”, vertelt eigenaar Mark van Gaal van IJs & Spijs.

Behalve eigenaar is Van Gaal ook SVH Meesterijsbereider (hoogst haalbare graad van vakbekwaamheid). Volgens een ambachtelijk proces wordt het ijs zelf gemaakt en ontwikkeld. Behalve in de eigen winkel vinden de producten van IJs & Spijs ook hun weg naar restaurants in het Land van Cuijk. “Door onze goede naam en de prijs van ‘Beste IJssalon van Nederland’ hebben we een grote aantrekkingskracht op ijsliefhebbers uit heel Nederland en soms daarbuiten.” Van Gaal is dan ook trots op wat is neergezet en bereikt in Haps. “We hebben het bedrijf op de kaart gezet en het is natuurlijk fantastisch dat mensen de moeite nemen om een extra rondje om te fietsen of te rijden om bij ons een ijsje te komen eten.”

Huisgemaakte chocolade
IJs & Spijs biedt echter nog meer. “We maken eerlijke chocolade, diverse heerlijke huisgemaakte chocoladespecialiteiten en bonbons, zoals bijvoorbeeld onze chocoladeblokken in tien smaken en Hapse schotsen, die uit hun voegen barsten van noten, rozijnen en topchocolade van een biologische landbouwcoöperatie in Tanzania”, legt Van Gaal uit. Ook geschenken op maat behoren tot het aanbod van het Hapse bedrijf.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?